[МЕГА ДОБЪР ВИЦ 18+]Девойка завела едно момче у тях. Отишли в спалнята и тя му предложила да пробват 69…

Девойка завела едно момче у тях. Отишли в спалнята и тя му предложила да пробват 69.
– Какво е това 69? – попитало учудено момчето.
Момичето усетило ,че новият и приятел не е добре запознат с тези работи и му казала:
– Ще си сложа главата между твоите крака, а ти твоята глава между моите крака. Разбра ли?
Не знаейки какво точно прави, момчето се съгласило на това, за да не се разсърди момичето. Тъкмо се наместили и девойката пръднала без да иска.
На момчето хем му било смешно, хем му миришело и избягало на страна. Момичето засрамено му казала да и прости и да пробват още веднъж. Пак се наместили и девойката пак се изпърдяла неволно на главата му.
Момчето изплашено и учудено, станало от леглото, взело си дрехите и се облякло.
– Но защо си тръгваш? – попитала девойката.
– Ти да не си луда? Да не си мислиш, че ще остана и за другите 67…

🙂 🙂 🙂

На първия етаж в един блок живеели пенсионери. Над тях живеело младо семейство. Един ден, бабата срещнала младата жена от втория етаж и я попитала:
– Какъв е този твоя мъж? Всяка вечер го правите, ще ни съборите абажура!
– Бабе, аз си имам мой номер. Вечер, преди да си легнем, аз си слагам бельото под възглавницата. На мъжа ми, като му замирише и веднага е готов.
Бабата решила да пробва и вечерта си сложила бельото под възглавницата. Дядото си легнал ,душил, душил и накрая казал:
– Бързо, дай ми пушката! В къщата има пор!

🙂 🙂 🙂

Успешен мениджър решил да става фермер. Купил си той една ферма в някакво забутано село. Купил си и крави и станал животновъд. Понеже тази област му била чужда, лесно го излъгали и му продали некачествени животни, които имали много нисък млеконадой. Местните започнали да го следят, да злорадстват, очаквайки пълния му крах в най-скоро време. За тяхно учудване, обаче, продаденото от него мляко нараствало от ден на ден. Печалбите му също бързо нараснали и скоро той станал един от водещите животновъди в региона. Всички започнали да го уважават и искали да дружат с него, за да се доберат до тайната на успеха му. Той не я и криел,а даже я споделял с готовност:
– Фокусът е в мотивацията и в организацията. Всяка една сутрин, аз правя оперативка с цялото стадо. На тази оперативка, аз задавам един и същи въпрос: „Какво ще продаваме днес? Месо или мляко?“. Останалото е благодарение на добрата инициатива на персонала…

🙂 🙂 🙂

Донка чакала гости. За да е богата почерпката, тя купила една кутийка черен хайвер. Гостите които и дошли, обаче били двойно повече от първоначално предвиденото. За да излезе от положението, тя взела една шепа оловни сачми от патроните на мъжа си и ги смесила с хайвера. Гостите до сега не били опитвали черен хайвер и лапали като за последно, гълтали и благославяли. Малко след полунощ, една от гостенките се обадила на друга по телефона:
– Да се е случвало нещо странно у вас?
– Ами, Киро като ходи до тоалетната и я направи на решето!
– У нас е страшно! Гошо като се пръдна и утрепа мама…

🙂 🙂 🙂

В цирка. Конферансието обявява:
– А сега, атлет вдига 200 кг. с една ръка!
От публиката – глас:
– Измамници, мошеници!
Друг номер:
– А сега, невиждано, нечувано, жена върти 50 обръча едновременно!
Пак:
– Измамници, мошеници!
Конферансието:
– И сега, за пръв път, невиждано, нечувано, само днес, човек скача от купола на цирка без осигурително въже и без мрежа на арената!
– Къде ме водите, измамници, мошеници?!

🙂 🙂 🙂