[МНОГО ЛУД ВИЦ] Голяма Пушка от индианско племе решил да се жени.

Голяма Пушка от индианско племе решил да се жени. Отишъл при вожда да поиска разрешение да се ожени за Голяма Луна от съседното племе.
А вожда:
– Голяма Пушка, та ти още девствен, не знаеш какво да правиш първата брачна нощ. Я заминавай в гората да се научиш по хралупите.
Заминал Голяма Пушка и се върнал след един месец. Отишъл отново при вожда на племето:
– Голяма Пушка научил се, сега може ли да се жени?
– Може! – казал вожда.
Първата брачна нощ Голяма пушка казал на Голяма Луна да застане стойка партер. Застанала тя и той фраааааааааааас един ритник.
– Голяма Пушка, защо риташ ме? – изненадано попитала Голяма Луна.
– Аааааааааа, Голяма Пушка не глупав – първо проверява за пчели.

? ? ?

Mъж влизa в пpeтъпĸaнo зaвeдeниe. Bиждa ĸpacивo млaдo мoмичe, ĸoeтo ceди caмo нa eднa мaca и ce пpиближaвa ĸъм нeгo:
– Извинeтe, дaли e cвoбoднo пpи вac?
– Kaĸвo?! – изĸpeщявa мoмичeтo – пpeдлaгaтe ми дa cпя c вac cpeщy зaплaщaнe?! Kaĸ cи пoзвoлявaтe!!!
Цялoтo зaвeдeниe пpитиxвa и впepвa oчи в изчepвeния мъж. Toй пpитecнeнo ce oтдaлeчaвa и cядa нa бapa. Cлeд мaлĸo дeвoйĸaтa oтивa пpи нeгo и тиxo ĸaзвa:
– Mнoгo ce извинявaм, cтyдeнтĸa cъм пo пcиxoлoгия и имax зa дoмaшнo дa нaблюдaвaм peaĸциитe нa няĸoгo, ĸoйтo e пocтaвeн в изĸлючитeлнo нeлoвĸa cитyaция.
– 500 лева?!? – изĸpeщял мъжът – K’ва е тая тарифа бе? Hали досега ми обясняваше, че за 100 получавам всичко?

? ? ?

[sc name=”ad-right” ]

Блондинка и брюнетка гледали телевизия. По телевизията вървял репортаж за някакъв, който стоял на покрива на един блок и искал да скача.
–Хайде на бас, че мъжът ще скочи! – казала брюнетката.
– Хайде. – приела облога блондинката
След няколко минути мъжът скочил.
– Ето ти парите – казала блондинката.
– Не мога да ги взема – казала брюнетката. – Аз те изиграх. Бях гледала вече репортажа в по-ранната емисия и видях че мъжът скочи.
– А, аз също я гледах. Само, че не вярвах, че пак ще скочи…

? ? ?

Зимен следобед в детската градина. Децата се приготвяли да си ходят и възпитателките и лелките им помагали при обличането. Четиригодишният Влади много се бавел с обувките си и една от лелките му се притекла на помощ. Високите обувки на детето влизали трудно, сякаш са с два номера по-малки. Най-накрая, потъналата в пот жената успяла да му ги обуе, само за да чуе:
– Ама те са на обратно!
Лелката погледнала обувчиците и се вцепенила. Дясната и лявата наистина били разменени. Оказало се, че свалянето било почти толкова трудно, колкото и поставянето. Най-накрая обувките заели полагащите им се места, но тогава Влади казал:
– Ама това не са моите обувки!
Лелката вече се била изприщила, но нервно ги свалила и попитала:
– А тогава къде са твоите обувки?
– В къщи са. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко.

Едва сдържайки се да не закрещи, лелката започнала наново да му обува обувките. Когато най-сетне приключила, огледала детето, отворила шкафчето му и със смесено чувство на надежда и отчаяние попитала:
– А къде са ти ръкавичките?
– Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките…

? ? ?

[sc name=”ad-left” ]

Семейство пътува с автомобил. Спира ги КАТ за проверка. Мъжът дава алкохолна проба, обяснява, че е пил само една бира. Дрегера показва 2 промила.
– Господин полицай, нещо ви е развален дрегера. Дайте да го проверим с жената. Духа и жената, дрегера отчел по-малко – 1,8 промила. Шофьорът продължил:
– Ама ето виждате ли, че не ви работи дрегера, нещо се е повредил. Дайте да духа и детето, да видите че нещо не работи тоя дрегер.

Съгласил се полицая, духнало и детето, дрегера отчел 1,5 промила. Тогава полицая се съгласил, че дрегера не работи и пуснал шофьора без санкция. А мъжът се обърнал към жена си:
– Аз казах ли ти, че и детето трябва да пие две ракии, а ти не та не.

? ? ?

Един мъж си купил джип 4Х4 и го паркирал пред дома си. Още на същата вечер, кварталният пияница видял надписа и клатушкайки се, извадил пирон от джоба си и написал „4Х4=16“. Бесен, собственикът на джипа отишъл в сервиза и му го оправили. На следващата нощ, всичко се повторило и така цяла седмица. Накрая човекът не издържал и от безизходица, си поръчал табелка с надпис „4Х4=16“. Вечерта пияницата се прибирал и видял надписа, извадил пирона и написал отдолу „ПРАВИЛНО!“.

🙂 🙂 🙂