[ПРОСТО БРУТАЛЕН ВИЦ] След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.

След 15 години един мъж избягал от затвора.
Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си:
– Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип – той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска с*кс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го, независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
И съпругата отговорила:
– Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е г*й, мисли,че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-right” ]

В автобус до момиче с татуировка седи възрастна женa и удивено я разглежда.
– Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
– Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише „Не замразявай повторно“.

🙂 🙂 🙂

Руснак влязъл в заведение и си поръчал една халба бира. Изпил я и поискал сметката. Барманът му казал:
– 27 рубли.
Мъжът извадил от джоба си 27 монети по една рубла и платил с тях. Барманът почервенял от яд, но нищо не казал. Това нещо се повтаряло всяка вечер в продължение на няколко месеца. Една вечер обаче, когато барманът поискал както обикновено 27 рубли, мъжът извадил банкнота от 50 рубли и платил с нея. „Ей сега ще му дам да се разбере“, казал си барманът и извадил от чекмеджето 23 монети от по една рубла и ги хвърлил така, че те се разпръснали из цялото заведение. Мъжът се замислил за секунда, след което извадил от джоба си 4 монети от по една рубла и казал:
– Дайте ми още една халба!

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-inarticle” ]

Турист се загубил в гората. По едно време видял малка къщичка и почукал на вратата:
– Има ли някой тук?
– Да! – чул се отвътре детски глас.
– Татко ти при теб ли е?
– Не, той излезе преди малко.
– Ами майка ти?
– Не! Тя беше тука преди татко, но после и тя излезе.
– Ами, че вие никога ли не се събирате заедно?
– Събираме се, обаче не и тука в кенефа…

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-left” ]

Отишло едно българско момче да учи във Франция. Взело със себе си снимка на родителите си – всички знаем онези стари снимки, на които мъжът е седнал, а жената е права до него.
След седмица бащата получава писмо:
– Татко, изложих се пред колегите. За да се опознаем, всеки показа снимка на родителите си. На всички снимки жената е седнала, а мъжът – прав. Само при
вас е обратно. Всички смятат, че българските мъже не са кавалери.
Бащата отговорил:
– Синко, обясни на колегите си, че тази снимка е правена на третия ден след сватбата – майка ти не може да си седне на з*дника, а аз нямам сили да стоя прав!

🙂 🙂 🙂