Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла да се спаси (МЕГА ЯК ВИЦ)

Самолетна катастрофа. Единствено една от стюардесите успяла
да се спаси, като скочила с парашут, и попаднала на самотен остров.
Гледа обаче – на брега един човек пече месо.
– Кой си ти?
– Аз съм от България, тук съм вече от 15 години. Гладна ли си?
– Гладна съм.
– А какво би ми дала за едно парче месо?
– Бих ти дала това, което не си виждал от 15 години.
Тогава човекът скочил, прегърнал я и я попитал :
– Верно ли си донесла ракия?

🙂 🙂 🙂
[sc name=”ad-right” ]

Сутринта получих съобщение на телефона: 48М.4040. Викам си – Това е само Митко! Той е едно старо гадже, което живее в Монтана. Мерцедесът му е с регистрационен номер 4040. Звъннах веднага – Мите, как се сети за мен? И аз си мисля за… таковата, пък той ми отговаря някак си отчуждено – имате грешка, кого търсите, моля. Затворих веднага, не съм толкова тъпа.
Седя и аз и си мисля. Леле, сетих се… това е тате – ул. Морска 48 тел.40-40. Случило се е нещо! Я кръвното, я нещо друго… Знаех си! Казвах му – смени си личния лекар, много завеян ми се вижда, не ти гледа диагнозата, ами само ЕГН-то – той не, та не! Докато набера номера, сърцето ми щеше изхвръкне… Тате, питам, как си? Работата върви на зле, вика… Едва го чувам… Кой е зле, бе тате? Пък той ми вика – половината разсад не ще да никне, а чесъна го изядоха охлювите. Да, ама аз като съм притеснена и емоционална… докато се разберем, че не ми е писал, доста се навикахме. Затварям и си мисля… леле, колко съм тъпа! От ясно, по-ясно – това е код, сбъркали са телефона и го пращат на мен. Марихуана. 40 пакетчета по 40 грама, до 48 часа… А може и да са терористи, 48М – туй е Москва… или Маями. Тука вече изгорях! По мобилния, по шифъра, колко му е да ме издирят. Чакай, викам си, да взема да звънна в полицията. Отсреща някакъв приятен мъжки глас ми каза – дежурният шесто РПУ слуша. Започвам подробно да обяснявам от началото и тъкмо стигнах до голите охлюви и той ме прекъсва – момент, ще ви дам телефона на специалния отдел. Набирам аз номера и чувам: Добър ден. Диспансера за психично здраве…и биииип – записват разговора значи. Веднага затворих, не съм толкова тъпа. В този момент мъжът ми се прибра ухилен и с цвете в ръка. Хайде, вика, муцка – честит празник! Чочо, лягай си, пил си. Знаем се много добре, какви празници, какви глупости ти бръмчат из главата? Бутнах го в кревата и чак тогава ми светна. Отворих отново съобщението и каквато съм емоционална, държа телефона и плача. Никакви шифри, никакви терористи нямало, ами било – „Честит осми март – Чочо“.

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-left” ]

Мъж от едно село останал без работа. Той твърдял, че разбира много от животни и разбира техния език. Нямал образование и затова отишъл да кандидатства за работа в ТКЗС-то . Отишъл и се похвалил с дарбата си, че може да говори с животните. Шефът, който трябвало да го назначи, обаче не му повярвал и му казал:
– Имаме една крава, много е буйна и не иска дава да я издоят. Попитай я защо.
Нашият човек отишъл при кравата и започнал да разговаря с нея и след малко, отишъл при шефа и му казал:
– Кравата не е доена от три дни и я боли много вимето. Затова не дава да я пипате.
Шефът попитал доячите дали това е вярно. Те му казали, че точно тази крава не е доена наистина от три дни. Тогава шефът попитал:
– Онази свиня беше най-плодовитата. Най-здравите и хубави прасенца раждаше, но от три години не иска да ражда. Попитай я защо.
Нашият човек отишъл и започнал да говори със свинята и след малко се върнал при шефа и му казал:
– Преди три години, тя родила 12 свинчета и 10 от тях били заклани пред очите и. От тогава насам не желае да ражда повече.
Шефът отишъл и погледнал архивите. Наистина преди толкова време свинята родила 12 свинчета и 10 от тях били заклани. Шефът се удивил и наистина повярвал на селянина, че може да разговаря с животните. Казал му, че имат още една последна задача, преди да бъде назначен. За целта, трябвало да отидат на другия край на ТКЗС-то. Докато си вървели, те видели една измъчена и изстрадала коза, която блеела тъжно. Чувайки я да блее, шефът казал:
– Не я слушай тази. Снощи бях пиян…

🙂 🙂 🙂