[СПУКВАНЕ ОТ СМЯХ] Тъщата се прибрала от пазар и заварила зетя да си стяга багажа. – За къде се стягаш? – попитала тъщата.

Тъщата се прибрала от пазар и заварила зетя да си стяга багажа.
– За къде се стягаш? – попитала тъщата.
– За къде ли? Изпратих и-мейл на дъщеря ти, че се прибирам по-рано от командировка. Връщам се и я заварвам в леглото с комшията! Край, напускам я!
Тъщата започнала да го успокоява:
– Чакай малко, тука нещо не е наред. Дъщеря ми не е такава, нека да поговоря с нея!
След малко, тъщата се върнала усмихната от кухнята.
– Казах ли ти, че нещо не е наред! Не си платил интернета и тя не е получила и-мейла…

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-right” ]

Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод. Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература. Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано. Преводачът превежда леко учуден: „Стругарят казва, че иска да прави с*кс с майката на детайла“. Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря. Преводачът превежда „Инженерът пита как стругарят е успял да прави с*кс с майката на детайла и самият той иска да прави с*кс с майката на стругаря“. Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера и преводът е: „Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил с*кс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави с*кс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод…“. Японците са впечатлени от либидото на стругаря и замислено отминават.

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-inarticle” ]

Върви заека през гората и гледа вълка лежи на земята, превива се и вика от болка! – Кво става, бре вълчо, какво ти има?
А вълка уплашено казва на заека:
– Бягай, зайко, че в гората се е появил един учтив елен и е*е всичко живо. Ей на и мен оправи! Бягай!
Заека не му обърнал внимание и продължил нататък. Не щеш ли гледа и лисицата, после мечката и от тях чува същата история. Взел, че се уплашил заека, на бегом вкъщи, залостил врати, прозорци, сложил си една коркова тапа в г*за, легнал и се завил през глава. По едно време се чуло:
– „Пук“ (звук от коркова тапа) и – „Добър вечер!“…

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-left” ]

След срамна загуба с 0:5, вратаря решил да се дегизира, за да не го познаят в града. Сложил си една изкуствена брада, едни черни очила и една бейзболна шапка. За да провери, дали ще го познаят, той отишъл при една бабичка, която продавала семки до стадиона и я попитал:
– Бабо, познаваш ли ме?
– Да синко, ти си нашия вратар!
– И как така ме позна бе, бабо?
Тогава бабата повдигнала забрадката си и казала:
– Не ме ли позна бе, аз съм треньора…

🙂 🙂 🙂