[СУПЕР ЯК ВИЦ] Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си

Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си:
– Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш негативно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хотел “Confort Inn” с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ.
Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата:
– Скъпи, получих факса ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел “Fiesta” с Мишел, моя треньор по тенис, който както и секретарката ти, е също на 25 години.
Понеже освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но… с една малка разлика – 25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25. Следователно, не ме очаквай по-рано от утре!

🙂 🙂 🙂

[sc name=”ad-right” ]
Три двойки решили да разнообразят с*ксуалния си живот. Жените си купили черни латексови костюми с камшици и всички екстри. След няколко дена се събрали на кафе и започнали да си разказват. Първа заговорила най-младата, която била с гаджето си от скоро.
– Моят приятел като ме видя с този костюм и направо полудя. Каза, че вече иска да живеем заедно. Беше просто невероятно!
Втора се обадила жената, която имала дългогодишна връзка.
– Ох, моят приятел като ме видя с костюма и откачи. Правихме с*кс, а после ми предложи брак. Страхотно беше!
Накрая проговорила третата, която била омъжена от 20 години.
– Ами аз си облякох костюма и зачаках мъжа ми да се върне от работа. Той като се прибра, погледна ме и ми каза “Ооо, Батман, какво има за вечеря?”

🙂 🙂 🙂

Един мъж много често вечер след работа се изкъпвал, парфюмирал и наконтен казвал, че отива на събрание. Една вечер, жена му ядосана веднага след банята го придърпала в спалнята и буквално му разказала играта.
– Е, сега вече можеш да отиваш на събрание.
– Късно е, ти направо ми взе изказването.

🙂 🙂 🙂

Треньорът на “Херта” решил да потърси нови таланти, за които да не дава луди пари. Не след дълго попаднал на клипове в Ютуб на талантливото афганистанче Юсуф, и не след дълго го докарал в Берлин. Няколко дни след това Херта домакинстват на Байер. Гостите повеждат с 2:0, а двамата нападатели на Херта се контузват. От немай къде треньорът пуска Юсуф 20 минути преди края, просто за да не остане с 10 души на терена. Юсуф обаче хуква по игрището да се бори и да рита топката, и за нула време вкарва три гола. Херта бие, всички са във възторг, а Юсуф решава да звънне на майка си:
– Мамо, имам супер ден. Вкарах три гола – викат му хеттрик, и всички са супер възхитени от мен! Ще взема и голяма премия!
– Е няма що, Юсуф, да ти кажа ли как мина нашия ден?
– Как, мамо?
[sc name=”ad-left” ]
– Ами първо една банда араби от друго племе нападнаха баща ти, братята ти ги нападнаха с кирки и лопати и стана масов бой в цялата махала. На обед пък едни пакистанци тръгнаха да отвличат сестра ти за булка, братята ти пак нападнаха с кирките и лопатите и отново станаха масови безредици. Следобяд някакви африкански пришълци хвърляха бомби и запалиха няколко коли без никой да разбере какъв им беше проблема. Вечерта пък баща ти се скара на едни кюрди, те му налетяха на бой, дойдоха полицията и няколко военни и казаха, че ако продължаваме така ще вземат да ни хвърлят по един бой на всички!
– О, мамо, много съжалявам!
– Има защо, заради теб дойдохме в тъпия Берлин!

🙂 🙂 🙂

Между съпрузи:
– Скъпи, колко жени си имал преди мен?
– Десет.
– Вчера каза осем?
– Вчера, си е било за вчера!